Chec cu cacao si stafide

de nadina73 in Mancaruri de post, 15 Aug 2010 | 6891 vizualizari

 

este tot un chec de post,foarte pufos

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de cacao
  • 2 cani apa minerala
  • 400 zahar
  • 3 cani faina
  • 200 ml ulei
  • 1sticluta esenta rom
  • stafide
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si stafide:

Se amesteca bine faina ,cacaua cu zaharul si apa minerala,apoi se pune uleiul,praful de copt si esenta de rom.


Se unge tava de chec cu putin ulei sau margarina si se pune compozitia


Din cantitatile de mai sus va ies 2 tavi de chec, unul l-am facut cu stafide si unul simplu


Se dau tavile la cuptor pentru 40 minute


Primele 5 minute se da facul mai tare apoi se lasa la 160 grade


La final se face proba cu scobitoarea,depinde si de cuptor cum coace.


Am primit de la prietena mea Danuta cornulete de post asa ca le-am asezat langa checul meu sa gustati si voi din ele,ce minunate sant


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

16.08.2010, 00:09

corinutasi tie si lui pitica ta cea dulce

danis 1

18.08.2010, 14:08

si din asta am mancato sa fac si eu e foarte bun

Bucataras Medi 1

20.08.2010, 18:44

mai ai?................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac fara framantare