Chec cu gem de caise

de susu in Prajituri, 4 Apr 2013 | 2870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte batut
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 si 1/2 cana faina
  • 6 linguri nuca de cocos
  • 6 linguri de gris
  • zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan gem de caise cu samburi
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocale si lamaie
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem de caise:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Batem ouale foarte bine cu putina zeama de lamaie, coaja de citrice apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana la incorporare. Amestecam faina cu grisul, praful de copt si nuca de cocos. Adaugam laptele batut si apoi ingredientele uscate treptat. Turnam compozitia intr-o tava mare de chec, punem gemul deasupra si dam la cuptor pentru 50 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

susu 1

08.04.2013, 10:46

mersi ruxy

Raluca57 1

11.04.2013, 11:23

Cate oua? multumesc, Raluca

susu 1

22.04.2013, 12:32

Scuze Raluca acum am vazut intrebarea. Din pacate nu mai stiu exact de la cine am luat reteta, deobicei scriu sursa. Reteta e de aici de pe bucataras dar nu mai stiu daca denumirea este aceeasi, chec cu gem insa mie nu mi-a placut reteta, aluatul a iesit prost, din cate imi amintesc am mai incercat cu iaurt sau lapte batut si nu iese pufos deloc. Mai bine pui gem dar la o alta reteta de chec. Mai am o multime de checuri la retete. Gemul de caise e super bun, acrisor si merge de minune dar la alta reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure