Pandişpan cu caise

de diaconta in Prajituri, 5 Aug 2012 | 1878 vizualizari

 

O prăjitură deosebită pentru care putem folosi orice fel de fructe.Eu am folosit de data aceasta caise,dar este foarte bună cu prune.Se face relativ repede şi se consuma la fel de repede.

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă cântărite(ale mele au avut 400 gr)
  • Zahar si faina egal cu greutatea ouălor (deci câte 400 gr)
  • 180 ml ulei
  • 8 linguri apa
  • 1 plic praf de copt
  • Zeama de la ½ lamâie
  • Griş pentru fructe
  • Caise sau orice alte fructe
  • Sare
  • Esenta vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandişpan cu caise:

Am cântarit ouale(ma amuza faza asta) si le-am separat.


Galbenusurile le-am mixat cu zaharul si am adaugat pe rând cele 8 linguri de apa.


Am pus uleiul câte putin mixând în continuare.


Am adaugat coaja de lamâie si esenta de vanilie.La urma praful de copt dizolvat in zeama de lamâie.


Fructele le –am dat prin griş pâna am facut pandispanul.


Am batut albusurile spuma cu un praf de sare.


Am încorporat si faina în amestecul de oua,apoi albusurile amestecând usor cu o paleta.


Am pus compozitia într-o tava tapetata cu hartie,am pus deasupra fructele si am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru aproximativ 40 de minute.


Focul va trebui sa fie mai mare primele 5 minute,apoi reduceti focul foarte mult.


Verificati cu scobitoarea când este copt blatul.


Se presara asa fierbinte cu zahar tos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandişpan cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:21

super prajitura

Sim0na 1

07.08.2012, 14:08

2 portii mari, te rog!!

diaconta 1

07.08.2012, 22:10

Sim0,tot cu pofte? ))
doua cerute si una bonus,bine-i???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca de cocos