Chec pufos cu capsuni

de Aletta in Prajituri, 26 Mai 2016 | 1709 vizualizari

 

Un chec delicios, ce merge servit dimineata la cafea sau chiar ceai!!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • o lingura de cacao
  • un praf de copt
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • cateva capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu capsuni:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula se omogenizeaza bine ,iar apoi se incorporeaza si uleiul,apoi laptele.


Se adauga faina in 2 transe.


Jumatate de compozitie se amesteca cu 1 lingura de cacao.


Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune aluatul negru,apoi cel alb si cu o lingura se amesteca usor.


Deasupra se pun cateva capsuni.


Se coace la foc mediu ,30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se pot adauga nuci sau stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Aletta 1

27.05.2016, 09:50

asa e Camelya

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 11:12

ancutsa 1

22.08.2016, 19:23

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08