Chec pufos cu capsuni

de Aletta in Prajituri, 26 Mai 2016 | 2805 vizualizari

 

Un chec delicios, ce merge servit dimineata la cafea sau chiar ceai!!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • o lingura de cacao
  • un praf de copt
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • cateva capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu capsuni:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula se omogenizeaza bine ,iar apoi se incorporeaza si uleiul,apoi laptele.


Se adauga faina in 2 transe.


Jumatate de compozitie se amesteca cu 1 lingura de cacao.


Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune aluatul negru,apoi cel alb si cu o lingura se amesteca usor.


Deasupra se pun cateva capsuni.


Se coace la foc mediu ,30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se pot adauga nuci sau stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rahela Velicu 1

30.05.2016, 11:12

Ancutsa 1

22.08.2016, 19:23

Bun!

AlinaSima 1

16.04.2018, 10:53

Buna ziua! Ati uitat sa specificati laptele la ingrediente si de asemenea gramajul. Cand am facut reteta,am pus aceasi cantitate ca de ulei. Mi-a iesit super!!! Si a fost tare bun☺️😍

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat cu branza de vaci