Chec pufos cu capsuni

de Aletta in Prajituri, 26 Mai 2016 | 2216 vizualizari

 

Un chec delicios, ce merge servit dimineata la cafea sau chiar ceai!!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • o lingura de cacao
  • un praf de copt
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • cateva capsuni
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu capsuni:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula se omogenizeaza bine ,iar apoi se incorporeaza si uleiul,apoi laptele.


Se adauga faina in 2 transe.


Jumatate de compozitie se amesteca cu 1 lingura de cacao.


Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune aluatul negru,apoi cel alb si cu o lingura se amesteca usor.


Deasupra se pun cateva capsuni.


Se coace la foc mediu ,30 de minute.

 

TIPS-URI

1

se pot adauga nuci sau stafide

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Aletta 1

27.05.2016, 09:50

asa e Camelya

noiinbucatarie 1

30.05.2016, 11:12

Ancutsa 1

22.08.2016, 19:23

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos din albusuri cu gem de caise