Chec cu mere si nuca de cocos

de mimmi in Prajituri, 30 Oct 2012 | 1497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160 g faina alba,
  • 3 oua,
  • 180 g zahar,
  • 130 g unt,
  • 200 ml lapte,
  • 80 g nuca de cocos,
  • 3 mere,
  • 1 plic praf de copt,
  • un praf de sare,
  • scortisoara
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere si nuca de cocos:

Intr-un bol,amestecam laptele cu nuca de cocos. Frecam untul cu zaharul pana devine spumos. Adaugam peste crema de unt,ouale pe rand,mixand dupa fiecare. Adaugam si nuca de cocos si mixam usor. Adaugam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura. In ultima faza adaugam merele,spalate,curatate de coaja,taiate cubulete si date prin faina si scortisoara dupa gust. Ungem o forma cu putin unt, turnam compozitia de mai sus si dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Se lasa checul la racit dupa care il putem taia

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela2682 1

31.10.2012, 12:07

Initial am crezut ca este cu dovleac , ma uitam crucita ;la ingrediente unde este si cata cantitate de dovleac pui in compozitie....interesanta reteta...arata bine!!

MonaMimi 1

31.10.2012, 17:43

andreea_angelo 1

16.12.2012, 12:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mere si scortisoara