Prajitura Budikek

de Giana in Prajituri, 19 Mai 2014 | 1806 vizualizari

 

INGREDIENTE

Chec:

  • 3 oua
  • 3 linguri cacao
  • 300 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 125 g margarina topita
  • 200 ml lapte

Crema:

  • 500 ml lapte
  • 1 plic praf de budinca
  • 4 linguri zahar
  • esenta

100 ml lapte sau suc din compot pentru insiropat

Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Budikek:

Se mixeaza oaule cu zaharul pana se topeste zaharul si ouale se albesc. Apoi se adauga restul ingredientelor si se omogenizeaza compozitia de chec.


Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incins la 180`. Checul va fi gata in aprox. 25 minute.


Intre timp se pregateste budinca conform intructiunilor de pe ambalaj.


Dupa ce s-a copt checul, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Apoi se insiropeaza cu lapte sau compot, dupa care se orneaza cu budinca.


Eu am facut checul intr-o tava cu dimensiunile de 25/30 cm, de aceea am feliat blatul si am pus crema pe doua randuri.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Budikek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

19.05.2014, 21:19

Lia_ 1

19.05.2014, 21:40

arata bineeeeee

babi5 1

21.05.2014, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe confiate si scortisoara