Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se separa albusele de galbenusuri
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, zaharul adaugat treptat si zaharul vanilat
Galbenusurile se freaca bine cu praful de copt
Se adauga galbenusurile in spuma tare si se amesteca cu o lingura de sus in jos
Se adauga faina treptat, amestecand la fel de sus in jos pentru a nu se lasa spuma
Se adauga treptat nuca macinata, continuand acelasi procedeu
La final se adauga uleiul si amestecam ca mai sus pana se incorporeaza tot uleiul
Tapetam 2 forme pentru chec cu hartie de copt
Impartim compozitia obtinuta mai sus in cele doua forme
Dam la cuptor pentru 30-35 minute
1
nuca macinata poate fi inlocuita cu fructe confiate
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult