Chec cu nuci, rahat si stafide

de susu in Prajituri, 11 Mar 2015 | 10814 vizualizari

 

Nu prea am fost incantata de reteta, se poate intampla si datorita fainii insa ce mi-a placut fost rahatul care s-a topit si a iesit un jeleu gustos in interiorul checului.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg de zahar
  • 4 lg de apa fiarta
  • 4 lg de ulei,
  • 4 lg de faina
  • 1 lg cacao,
  • nuci,
  • 2 maini de stafide
  • 2-3 cuburi colorate de rahat,
  • nuca,
  • 2 lgt eneta de vanilie,
  • 2 lgt esenta de rom,
  • 1 lgt coaja de portocale
  • 1 lgt coaja de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci, rahat si stafide:

Galbenusurile se freaca cu zaharul se adauga apa si se mixeaza dupa care urmeaza uleiul, faina treptat si la urma albusurile batute spuma.


Punem 1/2 din compozitie in tava tapetata punem rahatul taiat cubulete stafidele hidratate in rom si nucile prajite.


Compozitia ramasa se amesteca cu cacaoa si se pune peste restul compozitiei trecand furculita peste.


Dam la cuptor pentru 25-30 minute la 180 de grade. Cand e gata inchidem aragazul, deschidem usa cuptorului si mai lasam cateva minute sa nu se lase checul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci, rahat si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

12.03.2015, 08:46

Bun!

_Alina_ 1

12.03.2015, 09:26

Teo 1

13.03.2015, 21:13

Frumos desenul!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec cu iaurt