Chec cu pere de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 3346 vizualizari

 

grozav de bun

 

INGREDIENTE

  • 350 ml de apa minerala
  • 1oo ml ulei
  • 1cana de zahar
  • 1 1/2 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • fructe daca doriti ,eu am pus bucatele de pere taiate cubulete
  • 1 lingura de cacao
  • putina zeama de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu pere de post:

Se amesteca faina ,zaharul si apa bine apoi se pune uleiul si parful de copt,zeama de lamaie si se amesteca bine


Se ia 3-4 linguri din compozitie si se pune separat si se amesteca cu 1 lingura de cacao.


Fructele se taie cubulete,orice fructe mare,pere sau stiu eu ce va place sau chiar stafide se pot pune


Se unge o forma de cozonoc cu ulei (eu pun si folie de aluminiu) apoi se torna compozitia cea alba dupa acre se pune cate putin din loc in loc din compozitia cu cacao iar in final daca doriti sa puneti frunte le puneti deasupra


Se pune tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora la 160-170 grade


este un chec grozav de bun si de pufos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

22.03.2010, 00:00

am vrut sa o pun a 2-a oara la favorite !!!

nadina73 1

22.03.2010, 00:15

multumesc mihaela,esti tare draguta

Crista_Luca 1

04.10.2010, 16:24

vad ca si tu ai un chec de post cu pere .... e altfel decat al meu ..dar foarte bun nu?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab -3."Falafel"-Chifteluţe de naut si bob(fava beans)-de post