Chec cu struguri

de mimmi in Prajituri, 16 Ian 2013 | 821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g faina
  • 130 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g unt
  • esenta de vanilie
  • fulgi de ciocolata
  • 300 g struguri
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu struguri:

Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Intre timp,intr-un bol amestecam faina cernuta impreuna cu praful de copt,zaharul,ouale si untul topit. Adaugam fulgii de ciocolata si boabele de struguri spalate si date prin faina. Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam checul la cuptor pentru cca 35 de minute,pana se rumeneste frumos si trece testul cu scobitoarea. Scoatem checul,il lasam la racit,il pudram cu zahar,dupa care il taiem.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Steffy 1

16.01.2013, 20:49

mamaieelena 1

17.01.2013, 18:10

mmm bun

Sim0na 1

17.01.2013, 21:50

super delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu merisoare, nuci si portocala