Chec cu visine

de cristina1985 in Prajituri, 12 Oct 2014 | 1547 vizualizari

 

Iese un singur chec, intr-o forma rotunda si se poate face cu orice fruct.Este cel mai bun chec pe care l-am mancat pana acum.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 125 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilinat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 300g +20g+20g faina
  • 200 ml frisca lichida
  • 1/2 lingurita esenta rom
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 linguri gem
  • 500 g visine
  • 1 lingura cacao sau roscova
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare.Se adauga ouale pe rand.Se incorporeaza faina, praful de copt, frisca lichida, esenta de rom si se amesteca.


Aluatul se imparte in doua.Intr-o parte aluatul se amesteca cu gemul, cacao si 20 g faina.Turnam o parte din aluat intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt, apoi se aseaza fructele date prin 20 g faina.Se toarna cealalta jumatate de aluat ( cel cu cacao).Se coace cam 50-60 minute sau pana este gata.Se orneaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu caise,capsuni, prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

12.10.2014, 20:24

Rocsi 1

12.10.2014, 20:38

Mmmm...

babi5 1

14.10.2014, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Chec la tava cu visine