Chec cu visine

de cristina1985 in Prajituri, 12 Oct 2014 | 1654 vizualizari

 

Iese un singur chec, intr-o forma rotunda si se poate face cu orice fruct.Este cel mai bun chec pe care l-am mancat pana acum.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 125 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilinat
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 300g +20g+20g faina
  • 200 ml frisca lichida
  • 1/2 lingurita esenta rom
  • 1 pachet praf de copt
  • 2 linguri gem
  • 500 g visine
  • 1 lingura cacao sau roscova
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilinat si un praf de sare.Se adauga ouale pe rand.Se incorporeaza faina, praful de copt, frisca lichida, esenta de rom si se amesteca.


Aluatul se imparte in doua.Intr-o parte aluatul se amesteca cu gemul, cacao si 20 g faina.Turnam o parte din aluat intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt, apoi se aseaza fructele date prin 20 g faina.Se toarna cealalta jumatate de aluat ( cel cu cacao).Se coace cam 50-60 minute sau pana este gata.Se orneaza cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Se poate face cu caise,capsuni, prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

12.10.2014, 20:24

Rocsi 1

12.10.2014, 20:38

Mmmm...

babi5 1

14.10.2014, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat cu visine din visinata