Se bat albusurile spuma apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare.
Se adauga faina amestecata cu praful de copt iar apoi nucile si stafidele.
La final se adauga untul topit amestecat cu zeama si coaja de lamaie.
Se toarna aluatul in tava unsa si se coace in cuptorul incins 30 de minute. Se testeaza cu scobitoarea.
Glazura:
Se topeste ciocolata impreuna cu untul si frisca. Se lasa sa se raceasca putin si se pune peste chec.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro