Chec din albusuri

de LadyCrs in Prajituri, 27 Sep 2012 | 1541 vizualizari

 

Pe principiul "nu risipim nimic" ! :)) De la ciorbita de ieri au ramas albusurile,deci a rezultat un mic checut.

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • un pahar de zahar
  • un pahar faina
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
  • esenta
  • o mana de fulgi de migdale, nuca de cocos, fulgi de ciocolata si ciocolata rasa ( asta am avut prin dulapuri)
  • doua lingurite ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care turnam din zahar putin cate putin mixand in continuare. Punem faina, amestecam, coaja de lamaie si celelalte ingrediente. Ungem vasul cu unt si il tapetam cu faina si lasam la foc mic pana se rumeneste frumos. ( 20 de minute a durat la mine)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Sim0na 1

28.09.2012, 13:54

si eu vreau o felie!

alba_zori 1

28.09.2012, 17:52

si eu,si eu..a mai ramas??

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 23:07

este tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu cirese