Chec din albusuri cu cacao si cirese

de Bya Ralu in Prajituri, 7 Sep 2012 | 5120 vizualizari

 

Am ramas cu albusuri de ou de la crema catalana si nu stiam ce sa fac si am gasit pe site-ul ancutei o reteta super,e un chec foarte pufos si foarte bun!imi place cum a iesit reteta ancutei o gasiti aici
http://laancuta.blogspot.ro/2011/05/chec-din-albusuri-cu-nuca-si-ciocolata.html

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri de ou
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 mana de cirese congelate sau proaspete
  • 2-3 linguri de cacao
  • coaja lime
  • esenta migdale,vanilie si lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu cacao si cirese:

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se ingroasa compozitia cca 8-10 minute, adaugam zaharul, esentele si coaja de lime. Se mai amesteca bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca usor cu o lingura. Ciresele cand s-au decongelat se taie feliute si se arunca samburii. Punem intr-un castron 2-3 linguri de compozitie si amestecam cu cacaoa.

Intr-o tava de chec se pune hartie de copt, se adauga compozitia formata din albusuri, deasupra se pune cacaoa si se modeleaza cu o furculita cat mai repede (a mea s-a dus toata la fund). Se adauga si ciresele si se baga la cuptor timp de 30-40 minute. Se verifica cu o scobitoare daca este gata (daca nu se lipeste aluat de betisor este gata).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu cacao si cirese" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri, cu dulceata de mure