Chec din albusuri cu rahat si arahide

de mirela0911 in Prajituri, 29 Mai 2012 | 3357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 8 lg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 8 lg rase de faina
  • 5 lg ulei
  • rahat taiat cubulete
  • arahide nesarate
  • un varf cutit sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu rahat si arahide:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si se bate bine dupa fiecare pana se topeste. Se toarna uleiul, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor de jos in sus. Se adauga rahatul si arahidele, amestecand usor iar apoi se toarna compozitia intr-o forma de silicon unsa cu unt. Se da la cuptor la foc mijlociu pentru cca 25-30 minute (se face testul cu scobitoarea). 

Se lasa la racit dupa care se presara zahar pudra. Se taie felii si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu rahat si arahide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (18)

Sidy 1

31.05.2012, 06:06

Mor incet....

Toamna07 1

31.05.2012, 11:29

Like !!!

mirela0911 1

31.05.2012, 22:16

Sidy hai repede sa te servesc
Toamna07 multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri