Chec in 2 culori cu visine

de Gherca Daniela in Prajituri, 11 Mai 2014 | 1534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana de zahar
  • jumatate de cana de lapte
  • jumatate cana de ulei
  • arome, eu am folosit rom si esenta de portocale
  • 1 plic praf de copt
  • 2 cani de faina
  • cacao
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in 2 culori cu visine:

Am separat ouale, albusul l-am batut cu un praf de sare, apoi am adaugat treptat zaharul, pe urma am pus si galbenusurile, am continuat sa amestec pana cand zaharul s-a topit in totalitate. A urmat laptele, uleiul, esenta de rom si esenta de portocale pe care le-am amestecat si acestea in compozitie. Apoi praful de copt l-am stins in otet si impreuna cu faina le-am adaugat in compozitia obtinuta.

Jumatate din compozitie am pus-o in 2 tavi mici de cozonac, pe care le-am tapetat cu hartie de copt iar cu celalata jumatate am pus cacao si am amestecat-o bine cu mixerul si le-am turnat peste copozitia alba din tavi. Le-am bagat la cuptorul incalzit pentru aprox. 30-35 min. Cand este pe jumatate facut, punem si visinele din visinata. Cand este gata, ca sa fim sigure ca este bine facut, facem testul cu scobitoarea, daca nu se lipeste, inseamna ca este gata.

Sa il savurati cu placere la cafea dimineata!!! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in 2 culori cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Anett 1

12.05.2014, 10:22

Criss 1

12.05.2014, 10:24

Pushaa 1

12.05.2014, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!