Chec in doua culori

de Sylvia in Prajituri, 26 Iul 2010 | 6823 vizualizari

 

Va prezint acest chec lejer si pufor perfect langa o ceasca de cafea sau de lapte. In Franta se numeste Marbré , purtand numele unei roci calcaroase care e in mai multe culori.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 150 grame de unt,
  • 150 grame de zahar,
  • 250 grame de faina,
  • 4 linguri de lapte,  
  • 1  plic  de praf de copt, 
  • 1 plic de zahar vanilat,
  • 2 linguri de cacao.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in doua culori:

Ce imi place la acest chec este prepararea super rapida in 5 minute este totul gata. Se amesteca intr-un bol mare ouale, zaharul, cu untul topit si laptele. Se mixeaza bine pana devin spumoase. Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Turnam jumatate din compozitie in tava tapetata cu unt si faina si apoi amestecam cealalta jumatate cu cacao. Turnam si partea cu cacao peste prima compozitie din tava si amestecam putin cu un betigas.


Se coace in cuptorul preincalzit, primele 10 minute la 210 grade si poi inca 30-40 la 180 de grade ( timpul variaza in functie de cuptor). Se serveste pudrat cu zahar sau glazurat, eu l-am lasat simplu de data asta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

onuta 1

01.08.2010, 20:49

sylvia sper ca mi a ramas si mie putin chec.

Sylvia 1

01.08.2010, 22:31

Laly cu drag oricand o felie pentru tine

Sylvia 1

01.08.2010, 22:32

Onuta nu imi vine sa cred ce succes a avut checul meu te servesc cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata