Chec in masina de paine

de Sidy in Prajituri, 6 Iul 2010 | 35557 vizualizari

 

Pentru ca era foarte cald si nu am mai vrut sa pornesc cuptorul de aragaz , m-am hotarat sa coc checul in masina de paine si nu mi-a parut rau....
Mai ales dupa ce am vazut ca nepotelul meu il papa cu asa pofta.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • o cana lapte
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • esenta de rom
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 50 g stafide
  • 1/2lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in masina de paine:

Am introdus in masina de facut paine, ingredientele in urmatoarea ordine:
sare, lapte, unt, oua,faina, drojdie, zahar, esenta de rom si coaja de lamaie si am  lasat sa-si faca programul dupa cum am planificat masina pe programul Cake. Cand a inceput sa fluiere , am adaugat stafidele si am lasat masina sa-si fac programul.
Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

steff 1

11.07.2012, 19:00

da... doar ca steff... vine de la stefan ... poate e cam ciudat ca un baiat gateste ... dar chiar imi place
multumesc mult de sfaturi

steff 1

11.07.2012, 19:02

a iesit foarte buna ... si cu 250 de ml de lapte , si cu un plic de 12 gr de drojdie uscata ...
doar ca am omis momentul in care sa adaug stafidele

Sidy 1

12.07.2012, 16:04

Cu atat ma bucur mai mult cu cat e vorba despre Stefan !!! Felicitari !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert chec dungat