Chec margareta

de susu in Prajituri, 23 Mar 2011 | 3029 vizualizari

 

Minunata forma de margareta in care am facut deja trei checuri. Forma iese perfecta si nu se lipeste deloc, este ideala. Multumesc bucataras pentru acest premiu minunat. Formele de silicon sunt extraordinare insa la noi preturile sunt inca prea mari.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 lingura cognac
  • Coaja de lamaie
  • Coaja de portocale
  • 60 gr unt
  • 1 lingura de lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura zahar
  • 100 gr nuca maruntita
  • 1 pumn de stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec margareta:

Albusurile se bat spuma cu sare, adaugi zaharul si mixezi bine. Galbenusurile se adauga pe rand apoi esentele si coaja de portocale. Topesti untul si adaugi laptele iar la final lingura de zahar. Faina si praful de copt se cern si se adauga in ploaie peste oua. O treime se amesteca cu cacaoa cernuta. Pui in tava compozitia simpla, presari stafidele, nucile si apoi aluatul de cacao. Dai la cuptor pana se rumeneste frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec margareta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

horia 1

13.04.2011, 18:33

ce minunatie,ce prezentare!

ionela2682 1

15.05.2011, 20:16

Super forma! sa o stapanesti sanatoasa!

adry88 1

02.06.2011, 16:46

superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Chec negru