Testoasa din cozonac

de adnia in Prajituri, 4 Ian 2013 | 1345 vizualizari

 

Stiu ca, de obicei, cozonacii sunt vedete de sarbatori...dar cum nu voiam un dulce complicat, am facut repede un aluat dospit si, pt. o prezentare mai deosebita, i-am dat forma unei testoase

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -300ml lapte cald
  • -75g unt(margarina),moale,la temperatura camerei
  • -80g zahar
  • -550g faina
  • -1galbenus
  • -putina drojdie (1 cubulet)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Testoasa din cozonac:

Le-am amestecat pe toate si am pus aluatul la crescut intr-un loc caldut. Apoi am format testoasa si am bagat-o la cuptor aprox 30 min. A iesit asa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Testoasa din cozonac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Toamna07 1

05.01.2013, 12:59

Adorabila!
Manuta este a mea!
Weekend placut!

AnyCostescu 1

05.01.2013, 13:12

e gogu? arata bine

Bya Ralu 1

13.03.2013, 21:03

ce tare e!bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel aromata la cuptor