Chec marmorat cu rosii si avocado

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 3328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 1 avocado
  • 60 g pasta de rosii
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat cu rosii si avocado:

Mixam ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul.


Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua si mixam pana se incorporeaza. Adaugam treptat uleiul si mixam.


Impartim aluatul in doua parti egale. In una din parti adaugam pasta de rosii si boiaua si omogenizam. Avocado se taie indoua si se scoate samburele. Cu o lingurita scioatem miezul si il pasam.

Adaugam piureul de avocado in cealalta parte de aluat.


In tava de chec tapetata cu hartie de copt punem un strat de aluat cu rosii iar apoi unul cu avocado. Urmeaza inca un strat cu rosii iar deasupra punem restul de aluat cu avocado.


Cu varful unui cutit amestecam putin pentru a obtine un efect marmorat.


Dam tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute. Scoatem checul din tava si il lasam sa se raceasca pe un gratar.

Servim cald.


Multumesc Sara si Miki

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat cu rosii si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

MIUTA 1

16.11.2011, 21:10

Foarte frumos si bun

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 21:51

interesanta reteta, frumos chec....................

La Ancuta 1

16.11.2011, 23:07

va multumesc mult dragele mele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

Aperitive pentru masa de Craciun sau Revelion

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Un fel de mic dejun