Chec marmorat (reteta Multicooker)

de - TABITA - in Dulciuri, 29 Mai 2014 | 3004 vizualizari

 

Un chec bun, aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • fructe confiate
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat (reteta Multicooker):

Se separa albusurile de galbenusuri.


Albusurile se bat bine cu un praf de sare. Cand devin spumoase se adauga zaharul si zaharul vanilat, lingura cu lingura pana se intaresc ca la bezea.


Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se toarna peste albusurile batute, amestecand de jos in sus.


Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste amestecul de oua, lingura cu lingura, amestecand de jos in sus cu miscari largi.


Se adauga fructele confiate si esenta de rom.


Se imparte compozitia in doua. Intr-una punem cacaua pe care o amestecam cu 2-3 linguri apa calda.


Am uns baza si peretii vasului interior.


Am pus in vasul aparatului o lingura din compozitia alba si peste o lingura din compozitia cu cacao pana am terminat amele compozitii.


Se selecteaza programul Bake si temperatura 180. Apasam pe Cooking time si selectam 40-45 de minute. Apasam butonul Start si inchidem capacul.


Dupa finalizare se deconecteaza de la sursa de curent.


Se lasa checul in vasul aparatului pana se raceste, apoi se scoate si se portioneaza.


 

TIPS-URI

1

Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei.

2

Se pot folosi si alte esente.

3

Pentru a creste frumos nu se deschde capacul in timpul coacerii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat (reteta Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

31.05.2014, 21:07

- TABITA - 1

31.05.2014, 21:37

Da Laura

- TABITA - 1

31.05.2014, 21:37

mamaieelena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker