Chec pufos si aromat

de Gherca Daniela in Prajituri, 3 Oct 2014 | 2077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana de zahar (nu plina)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la o lamaie
  • 1 cana de faina
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom
  • putina sare
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos si aromat:

Am separat ouale, albusurile le-am batut spuma impreuna cu zaharul si vanilia, peste am pus si galbenusurile su putina sare, am mixat pana s-a incorporat bine totul, pe urma am pus esenta de rom, faina si bicarbonatul stins cu zeama de la lamaie si la final uleiul.


Dupa ce am omogenizat totul bine am pus jumatate de compozitie intr-o tava cu hartie de copt, iar in celalata jumatate am pus cacao, am amestecat si am turnat peste compozitia alba. Cu un pai de chibrit am amestecat putin culorile si l-am bagat la cuptor. Facem testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos si aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

merisor 1

04.10.2014, 06:55

Pufos si frumos!

Rocsi 1

05.10.2014, 12:16

Doua, trei feliute de chec nu refuz

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura chinezeasca