Chec simplu

de gaby_gabytza in Prajituri, 2 Feb 2013 | 1596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 100 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • cca 2 cani faina
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec simplu:

Ouale le mixam impreuna cu zaharul si praful de sare pana se topeste zaharul. Adaugam treptat untul topit si racit,laptele,smantana,esenta de rom. Amestecam 1 cana de faina cu praful de copt si adaugam peste compozitia de oua si omogenizam bine. Dupa adaugam si restul de faina pana obtinem consistenta dorita. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina dar oprim 2 linguri din compozitie. Amestecam compozitia ramasa cu cacao si esenta de rom si turnam deasupra in tava. Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca putin in tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec simplu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

03.02.2013, 10:17

ms elena

Anamaria Cook 1

03.02.2013, 12:30

O feliuta si la mine gaby...ca tare bine mai arata

gaby_gabytza 1

04.02.2013, 19:39

ms anamaria

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec "zebra" cu pudra de roscove