Cheescake Tiramisu reteta

de iuliandu in Torturi, 29 Noi 2013 | 5859 vizualizari

 

 Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest cheesecake

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 180 gr biscuiti digestiv
  • 100 gr unt
  • 20 gr zahar pentru sirop
  • 50 ml apa pentru sirop
  • 1lingurita cafea solubila
  • 250 gr branza philadelphia
  • 250 gr mascarpone
  • 6 galbenusuri
  • 120 gr zahar pentru crema
  • 12 grame gelatina
  • 2 linguri smantana pentru gelatina
  • cacao amaruie
  • ciocolata rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake Tiramisu reteta:

Tiramisu reţetă originală

Blatul:

Se sfarama biscuitii bine,se topeste untul la bain-marie apoi se adauga intr-un vas alaturi de biscuiti si amestecam bine.Ungem cu putin unt tava de tor (diametru de 24 cm) si o invelim in hartie de copt apoi punem compozitia de biscuite cu unt si o presam bine cu o lingura. Dam la frigider pentru 30 minute.

Crema:

Punem branza si cutia de mascarpone intr-un vas si le batem bine cu mixerul,adaugam galbenusurile,zaharul si gelatina topita in smantana si le amestecam bine.

Siropul:

Punem apa la fiert impreuna cu zaharul si lingurita de cafea,il lasam la rece si apoi insiropam blatul.

Final: 

Scoatem blatul de la rece,turnam crema tiramisu si il lasam din nou la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de servire il scoatem din tortiera si presuram cacaoa si ornam cu ciocolata.

TIPS-URI

1

am folosit foi de gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake Tiramisu reteta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat de nuca