Cheescake Tiramisu reteta

de iuliandu in Torturi, 29 Noi 2013 | 3068 vizualizari

 

 Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest cheesecake

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 180 gr biscuiti digestiv
  • 100 gr unt
  • 20 gr zahar pentru sirop
  • 50 ml apa pentru sirop
  • 1lingurita cafea solubila
  • 250 gr branza philadelphia
  • 250 gr mascarpone
  • 6 galbenusuri
  • 120 gr zahar pentru crema
  • 12 grame gelatina
  • 2 linguri smantana pentru gelatina
  • cacao amaruie
  • ciocolata rasa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake Tiramisu reteta:

Tiramisu reţetă originală


Blatul:


Se sfarama biscuitii bine,se topeste untul la bain-marie apoi se adauga intr-un vas alaturi de biscuiti si amestecam bine.Ungem cu putin unt tava de tor (diametru de 24 cm) si o invelim in hartie de copt apoi punem compozitia de biscuite cu unt si o presam bine cu o lingura. Dam la frigider pentru 30 minute.


Crema:


Punem branza si cutia de mascarpone intr-un vas si le batem bine cu mixerul,adaugam galbenusurile,zaharul si gelatina topita in smantana si le amestecam bine.


Siropul:


Punem apa la fiert impreuna cu zaharul si lingurita de cafea,il lasam la rece si apoi insiropam blatul.


Final:


Scoatem blatul de la rece,turnam crema tiramisu si il lasam din nou la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de servire il scoatem din tortiera si presuram cacaoa si ornam cu ciocolata.

 

TIPS-URI

1

am folosit foi de gelatina

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake Tiramisu reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deyutzky 1

10.12.2013, 09:45

imi place

Florentina_Cristina 1

28.01.2014, 20:38

Renataedina 1

19.10.2016, 10:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu blat de nuca