Cheese bread

de dentistutza in Piine, 8 Sep 2010 | 1810 vizualizari

 

Chifle sau painici bune la micul dejun sau alaturi de o supa crema de legume.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte batut sau Sana
  • 1 pachet de unt moale (la temp. camerei)
  • 1 cana branza rasa .Eu am folosit telemea proaspata de oi
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • 50 ml.lapte cald
  • faina cam 600 gr-cat sa iasa un aluat gros si aproape nelipicios
  • 1 cana branza frecata cu un ou pentru umplut
  • dupa gust chimen si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheese bread:

Laptele batut se amesteca cu untul si branza rasa.Separat se face maiaua din drojdie,lapte cald,zahar si 2 linguri faina.Cand aceasta incepe sa creasca se amesteca in compozitie si apoi treptat se adauga faina framantand pana ce aluatul nu mai este lipicios.Se pune la frigider pentru 20 minute ca sa creasca.


Pe plansa infainata se pun bucati de aluat care se intind,se umplu cu cate o lingura de branza cu ou, se lipesc in forma dorita si se pun la crescut pe tava cuptorului acoperita cu hartie pentru copt. Se lasa cam 10 minute, se presara cu susan sau chimen si se coc la foc potrivit ( mai mare in primele minute) pana se rumenesc frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Miha 1

09.09.2010, 10:27

Pfff...calde cred ca sunt o nebunie!

dentistutza 1

09.09.2010, 12:38

deschideti geamul si feriti-va...vineeee...

lira 1

22.09.2010, 09:04

mama ce bine arata.... parca le vad aburinde

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Painea Soacrei