Cheeseburger

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 1 Oct 2015 | 1032 vizualizari

 

Cum am scris in reteta anterioara : http://www.bucataras.ro/retete/hamburger-73268.html , am pregatit compozitia pentru doi burgeri . Cu unul am preparat hamburger , cu cel de-al doilea va prezint Cheeseburger ... pentru ' Pachetelul vesel ' ...

 

INGREDIENTE

Pentru burger:

  • 200 gr carne tocata
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup
  • sare
  • piper

In plus :

  • 1 chifla
  • 1 lingura maioneza
  • 2 felii branza topita
  • salata verde
  • 1 rosie
  • inele de ceapa
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Asa cum am scris la reteta anterioara pregatim compozitia astfel: punem intr-un castron carnea tocata, mustarul, ketchup-ul, sare si piper dupa gust. Amestecam bine ingredientele si formam doi burgeri. Ii punem pe o farfurie si ii dam la frigider pentru 15 minute.


Dupa acest timp, punem tava grill pe aragaz si lasam sa se incalzeasca bine. Ungem cu ulei si coacem burgerii 3 minute pe o parte, apoi ii intoarcem pe cealalta parte si ii coacem pentru alte 3 minute.


Chifla de paine o feliem in doua pe orizontala .


Daca s-a racit carnea, o punem intr-o tigaie unsa cu ulei, punem o felie de branza peste carne si lasam ca branza sa se topeasca usor.


Asezam prima jumatate de chifla pe o farfurie. Ungem chifla cu maioneza, punem salata verde, o felie branza, felii de rosie, presaram sare, punem apoi carnea cu branza topita, inelele de ceapa si putina salata verde.


Incheiem cu cea de-a doua jumatate de chifla.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Din cantitatile pentru burger de mai sus ies doi burgeri .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Andreea Caroline 1

02.10.2015, 16:39

Simo

Andreea Caroline 1

02.10.2015, 16:40

Medi

Andreea Caroline 1

02.10.2015, 16:41

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheeseburger