Cheeseburger

de Constelatialeu in Vita, 23 Mai 2020 | 2683 vizualizari

 

Am trisat un pic la ei, ca n-am pregatit eu maioneza si kechup-ul, dar vorba aia sa mai ''manance o paine si altii''.....deci le-am cumparat, din alea mai cu E-uri......:)))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • Pentru cheesburgeri
  • 1 kg carne tocata de vita ( cu 20 % grasime de preferat )
  • sare
  • piper negru
  • oregano
  • busuioc
  • rozmarin
  • felii de branza topita cu cascaval
  • Pentru asamblarea cheesburger
  • chifle ( gasiti reteta in pagina mea)
  • salata verde
  • ceapa alba taiata rondele
  • rosii taiate rondele
  • castraveti murati taiati rondele
  • sos de maioneza
  • mustar
  • kechup
  • cartofi wedges
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Carnea tocata o amestecam cu condimentele, dupa gust, apoi o lasam sa se odihneasca cca 20 min, dupa care o impartim in 8 bile de 125 g fiecare. Se pot modela cu mana, cu forma speciala sau cu forma improvizata, cazul meu. Am format burgerii, apoi i-am uns pe ambele parti cu putin ulei si i-am mai lasat sa se odihneasca, pana ce gratarul a fost gata. I-am pus pe gratarul incins, i-am presat un pic. Nu i-am lasat mult pe o parte, am preferat sa-i intorc de mai multe ori, sa nu-i ard , dar nici sa iasa cruzi inauntru. Ei trebuie sa fie suculenti, de aceea carnea trebuie sa aiba si 20 % grasime, sa nu iasa uscati.Cand au fost aproape gata , am pus cate o felie de branza topita cu cascaval deasupra fiecarui burger si am lasat cca 2-3 min. Apoi i-am asamblat. Am taiat chiflele pe din doua, am uns cu mustar si am asezat foaie de salata, cheesburgher, rondele de rosii, de castraveti, de ceapa, sos de maioneza si kechup. Cam asta-i toata filozofia cu cheesburgerii astia, se servesc cu cartofi, cartofi wedges in cazul de fata ( reteta alta data). Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Burger de casa