Cheesecake cu afine

de mirela0911 in Prajituri, 15 Aug 2014 | 2593 vizualizari

 

Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti simpli
  • 120g unt
  • 2 lg zahar
  • 800g branza cremoasa
  • 220g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • 200g afine
  • 100g biscuiti simpli
  • 50 g unt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu afine:

Se zdrobesc biscuitii, se amesteca cu cele 2 linguri de zahar si untul topit. Cu compozitia obtinuta se tapeteaza fundul unei tavi rotunde (tapetata la randul ei cu hartie de copt daca e cazul), apasand bine compozitia cu o lingura. Se da tava la cuptor preincalzit la 150 de grade pentru 10 minute.


In acest timp mixam bine branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale adaugate unul cate unul, mixand bine dupa fiecare ou.


Biscuitii (100g) se zdrobesc si se amesteca cu untul rece taiat in cubulete pana obtinem o compozitie sfaramicioasa.


Se scoate tava din cuptor dupa cele 10 minute, se toarna branza iar deasupra se pun afinele. La final se imprastie crumble-ul obtinut din biscuiti peste afine si se da tava la cuptor pentru aproximativ 60-70 minute. Se face testul cu scobitoarea. Dupa ce a trecut testul, se stinge focul si se lasa la racit in cuptor cu usa aragazului usor deschisa.


Se da la rece apoi se serveste. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

16.08.2014, 21:12

O bunatate

Rocsi 1

16.08.2014, 22:04

Prea bun este!

mirela0911 1

17.08.2014, 14:57

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu afine si ciocolata alba