Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50

de danielaR in Dulciuri, 17 Apr 2014 | 3053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza de vaci
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr smantana
  • 200 gr zahar
  • 3 folii gelatina
  • 150 gr pesmet+150 gr biscuiti populari macinati
  • 3 linguri cacao
  • 100 gr unt
  • 2 linguti de scortisoara
  • 100 gr zahar
  • capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50:

Amestecam pesmetul cu biscuitii macinati cacao scortisoara si zahar.

Adaugam untul si framantam.bila rezultata o dam la rece 10-15 min

Intre timp hidratam gelatina cu putina apa.dupa ce s-a inmuiat o punem pe foc sa se dizolve bine.atentie nu lasam sa fiarba gelatina.o lasam la foc numai cat se omogenizeaza si se dizolva bine

Amestecam branza cu ricotta si smantana.punem si zaharul.adaugam si gelatina.

Scoatem aluatul de la rece si il intinde in tava.punem compozitia cu branza si dam la rece pentru minim 3 ore.

Eu am decorat cu capsuni

Delicios :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni -reteta nr 50" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua