Cheesecake cu ciocolata alba

de ela in Dulciuri, 6 Mar 2010 | 3309 vizualizari

 

un desert execelent pentru cafea sau se poate servi cu un vin dulce,LACRIMA LUI OVIDIU

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt topit,
  • 300 gr biscuiti cu glazura de ciocolata
  • 2 plicuri gelatina alba,
  • 100 gr ciocolata alba,
  • 300 gr branza mascarpone
  • 100 gr zahar tos,
  • 2 oua,
  • 400 gr frisca lichida,
  • cacaoa pentru pudrat,
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata alba:

Topiti untul,zdrobiti biscuitii si amestecati bine pentru omogenizare.Ungeti un vas cu fund detasabil cu ulei si rasturnati biscuiti,tasati bine cu mana.Puneti la rece.Pregatiti gelatina dupa instructiunile de pe plic si lasati sa se raceasca.Topiti ciocolatala bain-marie si lasati sa se raceasca putin.Frecati branza galbenusurile cu zaharul tos si adaugati branza,amestecand bine.Adaugati ciocolata topita si gelatina racita treptat,amestecand.Bateti frisca si incorporati-o in compozitia de mai sus.Mixati albusurile cu un praf de sare si adaugati in crema.Turnati amestecul peste blatul de biscuiti,niveland.Lasati la frigider cateva ore.Scoateti cheesecake-ul din tava si presarati din abundenta cu cacaoa

 

TIPS-URI

1

cand adaugati gelatina in branza asigurati-va ca gelatina s-a racit bine,atunci cand ciocolata se intareste blatul devine tare asa ca e bine sa scoateti cheesecake-ul din frigider cu 30minute inainte de servire

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

07.03.2010, 13:25

buna

rivka 1

11.03.2010, 19:26

vad ca ai pus intre timp felia pe site, cum arata mmmmm cred ca e foarte bun!

ela 1

11.03.2010, 19:29

Rivka ai cam disparut in ultimele zile...asa greu iti merge netul?ma bucur ca ti-ai amintit de feliepana sa fac poza a ramas doar coltul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu cirese