Cheesecake cu dulceata de capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Feb 2013 | 3984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • 150 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml suc de compot
  • GLAZURA
  • 3 linguri dulceata de capsuni
  • 6 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de capsuni:

Sfaramam biscuiti cat mai fin si amestecam bine cu untul, margarina si zaharul vanilat. Dam la frigider 10 minute.

Crema- amestecam branza cu smantana si cu zaharul pudra. Adaugam esenta si sucul de compot. Amestecam bine si adaugam frisca iar la sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvat conform intructiunilor de pe plic. 

Glazura-punem lingurile de dulceata la fiert impreuna cu lingurile de apa pana se formeaza un sirop. Si lasam sa se raceasca

Pregatim o tava cu inel detasabil si la fund punem o folie. Adaugam blatul de biscuiti dupa crema de branza si dam 10 minute la frigider. Dupa adaugam siropul de capsuni si pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake la rece cu dulceaţă de dovleac