Cheesecake cu dulceata de capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Feb 2013 | 1697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • 150 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml suc de compot
  • GLAZURA
  • 3 linguri dulceata de capsuni
  • 6 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de capsuni:

Sfaramam biscuiti cat mai fin si amestecam bine cu untul, margarina si zaharul vanilat. Dam la frigider 10 minute.


Crema- amestecam branza cu smantana si cu zaharul pudra. Adaugam esenta si sucul de compot. Amestecam bine si adaugam frisca iar la sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvat conform intructiunilor de pe plic.


Glazura-punem lingurile de dulceata la fiert impreuna cu lingurile de apa pana se formeaza un sirop. Si lasam sa se raceasca


Pregatim o tava cu inel detasabil si la fund punem o folie. Adaugam blatul de biscuiti dupa crema de branza si dam 10 minute la frigider. Dupa adaugam siropul de capsuni si pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diana_k 1

02.02.2013, 20:30

adry88 1

24.03.2013, 22:10

adry88 1

24.03.2013, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine