Cheesecake cu dulceata de capsuni

de gaby_gabytza in Prajituri, 1 Feb 2013 | 3942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura unt
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 200 g zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • 150 ml frisca
  • 1 plic gelatina
  • 30 ml suc de compot
  • GLAZURA
  • 3 linguri dulceata de capsuni
  • 6 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dulceata de capsuni:

Sfaramam biscuiti cat mai fin si amestecam bine cu untul, margarina si zaharul vanilat. Dam la frigider 10 minute.

Crema- amestecam branza cu smantana si cu zaharul pudra. Adaugam esenta si sucul de compot. Amestecam bine si adaugam frisca iar la sfarsit adaugam plicul de gelatina dizolvat conform intructiunilor de pe plic. 

Glazura-punem lingurile de dulceata la fiert impreuna cu lingurile de apa pana se formeaza un sirop. Si lasam sa se raceasca

Pregatim o tava cu inel detasabil si la fund punem o folie. Adaugam blatul de biscuiti dupa crema de branza si dam 10 minute la frigider. Dupa adaugam siropul de capsuni si pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulceata de afine