Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 23 Aug 2016 | 6849 vizualizari

 

Delicios si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 170 g unt
  • 400 g crema de branza
  • 200 ml frisca
  • 300 g iaurt gras
  • 500 g fructe de padure
  • un plic gelatina
  • 150 - 200 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere):

Macinam biscuitii. Topim untul. Amestecam biscuitii cu untul, asezam compozitia intr-o tava de tort detasabila si presam bine. Introducem tava la rece, Eu am asezat o folie in tava pentru a o detasa mai usor.

Mixam bine frisca. Amestecam frisca batuta cu crema de branza si iaurtul. Eu am avut frisca Meggle care s-a batut foarte bine si este si dulce si nu am mai adaugat zahar. Am folosit iaurt Cedra.

Crema a iesit destul de tare si nu am  adaugat gelatina. Distribuim crema peste biscuiti si introducem vasul la rece.

Punem pe foc fructele de padure congelate impreuna cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote.  Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic , apoi o adaugam peste fructele de padure dupa ce acestea s-au racorit putin. Lasam fructele sa se raceasca apoi le distribuim peste compozitia de branza. Introducem din nou la rece pentru cateva ore.

Ornam cu frisca batuta si fructe de padure. 

 

TIPS-URI

1

Daca este nevoie se adauga gelatina si in compozitia de branza.

2

Zahar se adauga dupa gustul fiecaruia.

3

Frisca se bate mai bine daca introducem la rece pentru cateva minute vasul impreuna cu frisca lichida sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.08.2016, 21:20

Prea bun, prea delicios si aromat!

Dulciuri cu Georgiana 1

26.08.2016, 21:57

Multumesc !

mirela0911 1

03.09.2016, 19:54

Ador cheesecake-ul!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu nuci