Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

de GeorgiG in Dulciuri, 23 Aug 2016 | 2114 vizualizari

 

Delicios si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti
  • 170 g unt
  • 400 g crema de branza
  • 200 ml frisca
  • 300 g iaurt gras
  • 500 g fructe de padure
  • un plic gelatina
  • 150 - 200 g zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere):

Macinam biscuitii. Topim untul. Amestecam biscuitii cu untul, asezam compozitia intr-o tava de tort detasabila si presam bine. Introducem tava la rece, Eu am asezat o folie in tava pentru a o detasa mai usor.


Mixam bine frisca. Amestecam frisca batuta cu crema de branza si iaurtul. Eu am avut frisca Meggle care s-a batut foarte bine si este si dulce si nu am mai adaugat zahar. Am folosit iaurt Cedra.


Crema a iesit destul de tare si nu am adaugat gelatina. Distribuim crema peste biscuiti si introducem vasul la rece.


Punem pe foc fructele de padure congelate impreuna cu zaharul si lasam sa dea cateva clocote. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic , apoi o adaugam peste fructele de padure dupa ce acestea s-au racorit putin. Lasam fructele sa se raceasca apoi le distribuim peste compozitia de branza. Introducem din nou la rece pentru cateva ore.


Ornam cu frisca batuta si fructe de padure.


 

TIPS-URI

1

Daca este nevoie se adauga gelatina si in compozitia de branza.

2

Zahar se adauga dupa gustul fiecaruia.

3

Frisca se bate mai bine daca introducem la rece pentru cateva minute vasul impreuna cu frisca lichida sau smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.08.2016, 21:20

Prea bun, prea delicios si aromat!

GeorgiG 1

26.08.2016, 21:57

Multumesc !

mirela0911 1

03.09.2016, 19:54

Ador cheesecake-ul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cacao cu branza dulce