Cheesecake cu jeleu

de CookieMonster in Torturi, 22 Apr 2013 | 1716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cheesecake:
  • 350 g branza de vaci
  • 3 oua
  • o cutie de lapte condensat
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingura de zahar
  • 1 capacel esenta trandafiri
  • Jeleu:
  • 1 kiwi
  • 30 g ananas
  • 50 ml zeama ananas
  • 100 ml suc de portocale (de la o portocala mare)
  • 50 ml apa
  • 50 g zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic de gelatina granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu jeleu:

Jeleu:

1. Ananasul si kiwi se mixeaza bine.

2. Zeama de ananas, sucul de portocale, apa, zaharul si esenta de vanilie se pun la fiert. Cand da in clocot adaugati fructele mixate si mai lasati 6-7 minute. Puneti compozitia intr-o forma mai mica decat tava de tort si lasati-o sa se raceasca.

4. In 50 ml apa rece se pune la hidratat gelatina timp de 10 minute apoi incalziti-o putin pe aragaz si adaugati-o peste sucul de fructe.

5. Se lasa la rece cel putin 2 ore.

Cheesecake:

1. Mixam bine ouala si zaharul pana cand isi dubleaza volumul ( aproximativ 5 minute).

2. Adaugam branza si mixam bine, apoi incorporam laptele condensat, esenta de trandafiri si lingurile de faina, una cate una, amestecand incontinu.

3. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( eu am folosit una cu diametrul de 26 cm) si se da in cuptorul preincalzit la 180 C pana se rumeneste putin ( la mine a durat 40 de minute). Se scoate si  se lasa la racit.

4. Peste cheesecake-ul racit adaugam jeleul si il mai lasam 30 de min la rece.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 14:59

Vai, ce gust bun trebuie să aibă!

CookieMonster 1

23.04.2013, 15:29

multumesc mie mi-a palcut asa ca am mai facut azi unul

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:54

multumesc mie mi-a palcut asa ca am mai facut azi unul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra