Cheesecake cu jeleu

de CookieMonster in Torturi, 22 Apr 2013 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cheesecake:
  • 350 g branza de vaci
  • 3 oua
  • o cutie de lapte condensat
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingura de zahar
  • 1 capacel esenta trandafiri
  • Jeleu:
  • 1 kiwi
  • 30 g ananas
  • 50 ml zeama ananas
  • 100 ml suc de portocale (de la o portocala mare)
  • 50 ml apa
  • 50 g zahar
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 plic de gelatina granule
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu jeleu:

Jeleu:

1. Ananasul si kiwi se mixeaza bine.

2. Zeama de ananas, sucul de portocale, apa, zaharul si esenta de vanilie se pun la fiert. Cand da in clocot adaugati fructele mixate si mai lasati 6-7 minute. Puneti compozitia intr-o forma mai mica decat tava de tort si lasati-o sa se raceasca.

4. In 50 ml apa rece se pune la hidratat gelatina timp de 10 minute apoi incalziti-o putin pe aragaz si adaugati-o peste sucul de fructe.

5. Se lasa la rece cel putin 2 ore.

Cheesecake:

1. Mixam bine ouala si zaharul pana cand isi dubleaza volumul ( aproximativ 5 minute).

2. Adaugam branza si mixam bine, apoi incorporam laptele condensat, esenta de trandafiri si lingurile de faina, una cate una, amestecand incontinu.

3. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( eu am folosit una cu diametrul de 26 cm) si se da in cuptorul preincalzit la 180 C pana se rumeneste putin ( la mine a durat 40 de minute). Se scoate si  se lasa la racit.

4. Peste cheesecake-ul racit adaugam jeleul si il mai lasam 30 de min la rece.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

23.04.2013, 14:59

Vai, ce gust bun trebuie să aibă!

CookieMonster 1

23.04.2013, 15:29

multumesc mie mi-a palcut asa ca am mai facut azi unul

CookieMonster 1

23.04.2013, 16:54

multumesc mie mi-a palcut asa ca am mai facut azi unul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra