Cheesecake cu ricotta si ciocolata

de angyb in Prajituri, 28 Feb 2012 | 3144 vizualizari

 

Primul meu cheesecake dar sunt multumita de rezultat asa ca o sa-l refac .Sursa de inspiratie Miha si Buddy Valastro.

 

INGREDIENTE

BLATUL:

  • 350g biscuiti petit
  • 200g unt
  • 2 lg de zahar
  • 50g cacao

CREMA:

  • 500g ricotta
  • 4lg de zahar
  • 5 oua

GLAZURA:

  • 100g ciocolata cu lapte
  • 5 lg de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ricotta si ciocolata:

Blatul: Macinati biscuiti peste care adaugati untul topit,zaharul ,cacao si amestecati bine.Amestecul obtinut intindeti-l intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt.Puneti la rece blatul pana pregatiti crema.


Crema:Separati galbenusurile de albusuri .Amestecati galbenusurile cu ricotta si zaharul Daca il vreti mai dulce adaugati mai mult zahar.Bateti albusurile spuma si adaugati-le peste crema de ricotta si amestecati de sus in jos.Adaugati crema la blatul de biscuiti si dati-l la cuptor 45 de minute.


Scoateti-l din cuptor si lasati-l un pic la rece dupa care adaugati glazura de ciocolata (topiti ciocolata impreuna cu laptele pe bagno marie)


Lasati la frigider 3 4 ore.

 

TIPS-URI

1

Scoateti inelul doar cand este racit cheecake-ul

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ricotta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:27

Vino cu prajitura ca eu am pus de cafea

angyb 1

29.02.2012, 10:58

ica sosesc

angyb 1

29.02.2012, 10:58

miremic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi vişine