Cheesecake cu ricotta si ciocolata

de angyb in Prajituri, 28 Feb 2012 | 3394 vizualizari

 

Primul meu cheesecake dar sunt multumita de rezultat asa ca o sa-l refac .Sursa de inspiratie Miha si Buddy Valastro.

 

INGREDIENTE

BLATUL:

  • 350g biscuiti petit
  • 200g unt
  • 2 lg de zahar
  • 50g cacao

CREMA:

  • 500g ricotta
  • 4lg de zahar
  • 5 oua

GLAZURA:

  • 100g ciocolata cu lapte
  • 5 lg de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ricotta si ciocolata:

Blatul: Macinati biscuiti peste care adaugati untul topit,zaharul ,cacao si amestecati bine.Amestecul obtinut intindeti-l intr-o tava cu inel detasabil tapetata cu hartie de copt.Puneti la rece blatul pana pregatiti crema.


Crema:Separati galbenusurile de albusuri .Amestecati galbenusurile cu ricotta si zaharul Daca il vreti mai dulce adaugati mai mult zahar.Bateti albusurile spuma si adaugati-le peste crema de ricotta si amestecati de sus in jos.Adaugati crema la blatul de biscuiti si dati-l la cuptor 45 de minute.


Scoateti-l din cuptor si lasati-l un pic la rece dupa care adaugati glazura de ciocolata (topiti ciocolata impreuna cu laptele pe bagno marie)


Lasati la frigider 3 4 ore.

 

TIPS-URI

1

Scoateti inelul doar cand este racit cheecake-ul

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ricotta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:27

Vino cu prajitura ca eu am pus de cafea

angyb 1

29.02.2012, 10:58

ica sosesc

angyb 1

29.02.2012, 10:58

miremic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu portocala confiata