Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!

de Angelina_Elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 4655 vizualizari

 

Iata-ma ajunsa la reteta cu numarul 200! Vreau sa va spun cat de mult ma bucur ca in urma cu 1 an si 9 luni am intrat in frumoasa comunitate a bucatarasilor veseli, priceputi si frumosi! Imi sunteti tare dragi, ma bucur ca existati si ca faceti parte din viata mea!:X Pentru reteta m-am inspirat de la Teo(´s kitchen), e cel mai delicios si cremos cheescake mancat vreodata de mine!:X

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de placinta
Umplutura:
  • 700 g crema de branza(gen Philadephia)
  • 250 g zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 4 oua
  • 2 linguri cu varf de faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Sos de capsuni:
  • 500 g capsuni
  • 4 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!:

Crema de branza de la temperatura camerei o punem intr-un vas si o mixam pana devine spumoasa.


Adaugam apoi zaharul, sarea si mixam bine.Incorporam apoi faina, iar la final smantana.


Dupa ce smantana este bine incorporata, adaugam rand pe rand cate un ou, amestecand bine dupa fiecare.


Intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt si putin ulei, asezam foaia de aluat, apoi turnam compozitia de branza.


Dam tava la cuptorul preincalzit pana cand cheesecake-ul nostru face o crusta aurie(posibil sa crape putin ca si al meu).


Dupa ce s-a racit se da la frigider.


Sos de capsuni: Spalam capsunile si le taiem cubulete.


Le punem intr-o cratita, adaugam zaharul peste ele si le lasam sa fiarba la foc mic, pana obtinem un sos.


Eu am pus sos pe fiecare bucata de cheesecake in parte.


Un adevarat deliciu!


Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

In locul capsunilor putem sa folosim afine, zmeura sau cirese.

2

In cuptor cheesecake-ul se umfla, iar cand se raceste se lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu sos de capsuni - reteta nr.200!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Dya Daniela Andrei 1

17.06.2013, 23:01

ce fain!

Angelina_Elena 1

17.06.2013, 23:33

multumesc Dya!

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 10:29

ce deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Cu Capsune In 3 Pasi Simpli