Cheesecake cu zmeura

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 4350 vizualizari

 

Reteta pe care o scriu e de la o prietena de-a mea Iza, la fel si poza tot de ea e facuta :X Sper ca o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 120 g biscuiti petit beurre sau biscuiti digestivi
  • 500 g mascarpone (crema de branza)
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g zmeura proaspata sau congelata
  • 70 g unt
  • 1 cutie de frisca lichida (200 ml)
  • 1 plic gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Sfaramam bicuitii, iar untul il topim. Facem un blat din bicuitii sfaramati si untul topit, apoi il asezam intr-o tava rotunda.

Branza mascarpone o frecam bine cu zaharul pudra si apoi cu frisca pe care am batut-o. Punem crema in tava peste blatul de biscuiti. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se incheaga branza.

Spalam zmeura si o scurgem bine, apoi o punem peste tarta. Gelatina se topeste in sucul lasat de la zmeura la foc redus, dupa ce se leaga se lasa putin la racit dupa care se toarna peste tarta.Tarta se da la rece timp de 5 ore.

Pentru ornament s-a folosit frunza de menta si felii de banane.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure