Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 398 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g biscuiti
  • 90 g unt

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 foi de gelatina
  • 400 g zmeura
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100:

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema.

Crema: Hidratam gelatina in apa rece.

300 g zmeura o trecem prin blender.

Frisca o batem spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul si mixam cateva minute.

Gelatina o punem pe foc pana se topeste,fara sa ajunga la punctul de fierbere.

Peste frisca adaugam zmeura pasata,intreaga , stafidele si gelatina si amestecam cu o lingura.

Crema rezultata o punem peste blat si dam la frigider cca 4 ore.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-0
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-1
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-2
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-3
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-4
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-5
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-6
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-7
Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100-8

COMENTARII (12)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

27.10.2015, 22:10

Felicitari !!!!

mirela0911

mirela0911 1

28.10.2015, 06:20

Felicitări și la cât mai multe rețete!

Rocsi

Rocsi 1

28.10.2015, 18:38

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!