Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 540 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g biscuiti
  • 90 g unt

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 foi de gelatina
  • 400 g zmeura
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100:

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema.


Crema: Hidratam gelatina in apa rece.


300 g zmeura o trecem prin blender.


Frisca o batem spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul si mixam cateva minute.


Gelatina o punem pe foc pana se topeste,fara sa ajunga la punctul de fierbere.


Peste frisca adaugam zmeura pasata,intreaga , stafidele si gelatina si amestecam cu o lingura.


Crema rezultata o punem peste blat si dam la frigider cca 4 ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Andreea Caroline 1

27.10.2015, 22:10

Felicitari !!!!

mirela0911 1

28.10.2015, 06:20

Felicitări și la cât mai multe rețete!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:38

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura