Cheesecake cu zmeura

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 2170 vizualizari

 

Reteta pe care o scriu e de la o prietena de-a mea Iza, la fel si poza tot de ea e facuta :X Sper ca o sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 120 g biscuiti petit beurre sau biscuiti digestivi
  • 500 g mascarpone (crema de branza)
  • 200 g zahar pudra
  • 250 g zmeura proaspata sau congelata
  • 70 g unt
  • 1 cutie de frisca lichida (200 ml)
  • 1 plic gelatina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Sfaramam bicuitii, iar untul il topim. Facem un blat din bicuitii sfaramati si untul topit, apoi il asezam intr-o tava rotunda.


Branza mascarpone o frecam bine cu zaharul pudra si apoi cu frisca pe care am batut-o. Punem crema in tava peste blatul de biscuiti. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se incheaga branza.


Spalam zmeura si o scurgem bine, apoi o punem peste tarta. Gelatina se topeste in sucul lasat de la zmeura la foc redus, dupa ce se leaga se lasa putin la racit dupa care se toarna peste tarta.Tarta se da la rece timp de 5 ore.


Pentru ornament s-a folosit frunza de menta si felii de banane.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

sebirizescu 1

22.03.2013, 01:25

CookieMonster 1

22.03.2013, 08:58

vreu vreau vreau

Lau 1

22.03.2013, 20:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu lamaie si zmeura