Cheesecake de ciocolata

de aziz in Torturi, 11 Mai 2011 | 4262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti sfaramati
  • 150 gr unt
  • Crema:
  • 500ml smantana pentru frisca
  • 1 pachet puding vanilie
  • 500 gr crema de branza (eu am pus 5%grasime)
  • 1/2 pahar zahar(eu am pus un pahar intreg pt ca am adaugat cacao)
  • 1/2 pahar lapte rece
  • 7 gr gelatina+50 ml apa rece
  • 2 linguri cacao 50 gr ciocolata cu lapte topita
  • Topping:
  • 100ml smantana lichida pt frisca
  • 50 gr unt
  • 100 gr ciocolata cu lapte 
  • o lingura gelatina+50 ml apa rece
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake de ciocolata:

Biscuitii sfaramati foarte fin se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tort rotunda. Se preseaza pe fundul tavii si se dau la frigider pina facem crema de branza.


Batem frisca pina se intareste cu cele 2 linguri de cacao si ciocolata topita. Crema de branza se mixeaza cu pudingul de vanilie si laptele+zaharul pina acesta din urma se topeste. Gelatina se pune la hidratat cu apa rece citeva minute, apoi deasupra unui castron cu apa calda. Se amesteca pina la topire. Adaugam gelatina in crema de branza, apoi intreg amestecul il amestecam cu frisca .


Crema obtinuta o punem in tava peste biscuiti si dam la frigider pt cel putin 4 -5 ore, eu am lasat peste noapte.


Siropul de ciocolata pt topping il obtinem astfel:topim untul cu ciocolata adaugam frisca lichida si gelatina hidratata si topita deasupra unui vas cu apa fierbinte. Lasam siropul la racit si turnam deasupra cremei de branza asta abia a doua zi sau dupa cele 4-5 ore de stat la frigider. Decoram cu bombonele sau ciocolata rasa sau cu ce va place.


Pofta buna!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

aziz 1

14.05.2011, 13:00

ela lasa ca mai fac

aziz 1

14.05.2011, 13:01

gaby tu nu vz ca esti plecata bre,dupe retete ,,internationale sau te-ai intors?!!!

mmona 1

24.06.2011, 22:45

vai cum arata...bine ca nu sunt gravida

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trufe de ciocolata