Cheesecake in vas Zepter

de Lorra in Prajituri, 8 Iul 2013 | 2870 vizualizari

 

Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 25 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake in vas Zepter:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.


Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.


Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.


Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.


La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.



Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.


Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.


Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.


Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Lorra 1

05.09.2013, 15:07

Ica_mama

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 12:39

mmm...ce bine arata

Lorra 1

01.11.2013, 23:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici in vas Zepter