Cheesecake in vas Zepter

de Lorra in Prajituri, 8 Iul 2013 | 2586 vizualizari

 

Iata si un desert, simplu, rapid si tare dulceeeee :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 25 gr. stafide
  • 100 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake in vas Zepter:

Se pun stafidele la inmuiat in zeama de lamaie, apoi se amesteca cu branza.

Untul la temperatura camerei, se amesteca cu un pic de sare pana devine omogen.

Galbenusurile se separa de albusuri si se adauga la unt impreuna cu branza.

Seprat, se amesteca faina cu grisul si praful de copt, apoi se adauga in compozitia de branza.

La final se bat albusurile batute spuma si amestecate cu zaharul pana se topeste, si se incorporeaza in restul preparatului.

 

Se aseaza hartia de copt in vasul Zepter si se toarna compozitia.

Se aseaza pe ochiul cel mai mic al aragazului, la foc minim si se lasa la copt pana cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi. 

Din cand in cand este recomandat sa se stearga condensul format pe interiorul capacului.

Se opreste focul si se mai lasa 10 min. dupa care se poate scoate din vas cu ajutorul hartiei de copt, se lasa la racit si se tapeteaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Lorra 1

05.09.2013, 15:07

Ica_mama

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 12:39

mmm...ce bine arata

Lorra 1

01.11.2013, 23:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!