Tarta cu fructe

de Kathy in Prajituri, 2 Sep 2014 | 1093 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de faina

Crema:

  • 4 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 1 litru de lapte
  • 4 linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie

Diverse fructe si gelatina.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Blat:


Se bat ouale spuma tare, adaugand treptat zaharul, dupa care se adauga faina amestecand usor cu o lingura. Amestecul se toarna intr-o tava se da la foc potrivit 15-20 de minute.


Crema:


Se bat ouale cu zaharul, se adauga laptele si faina, se da la foc potrivit pana da in clocot si incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se ia de pe foc si se adauga esenta de vanilie si un cubulet de unt.


Se orneaza cu fructe dupa ce crema s-a racit, dupa care se toarna gelatina.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

03.09.2014, 11:03

reisnaor_2006 1

03.09.2014, 11:32

ce bine arata

Panacris 1

03.09.2014, 15:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de vanilie si fructe a la Lilik :)