Chifle graham cu fulgi de secara

de Toamna07 in Piine, 4 Mar 2013 | 1710 vizualizari

 

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea.
Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli.
Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:)
Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator.
Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

 

INGREDIENTE

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle graham cu fulgi de secara:

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.

Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.


Rapid,gustos si sanatos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

Zamfira 1

04.03.2013, 21:09

sanatoasa si foarte gustoasa!

diana_k 1

05.03.2013, 08:44

Toamna07 1

07.03.2013, 13:04


Multumesc
Pupici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Baghete cu ricotta