Chifle Simple

de Valyvalentyna in Piine, 29 Ian 2015 | 894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina;
  • 1 pliculet drojdie uscata;
  • 2 lingurite zahar
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 300 ml apa calda
  • seminte de susan.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle Simple:

Intr un vas mai mare punem faina si facem o gropita in mijloc unde punem sarea: zaharul:uleiul si drojdia cu 3-4 linguri de apa calda apoi lasam 10 min pt. a creste maiaua.


Dupa zece min turnam restul de apa calduta si framintam bine un aluat elastic si usor de modelat, dupa framintare lasam la loc cald sa creasca timp de 1 ora. Intre timp pregatim tava tapetata cu hirtie de copt ,


Dupa ce aluatul e crescut infainam bine masa de lucru si ne apucam sa modelam chiflele pe care le asezam in tava si le mai lasam inca 10-15 min sa creasca apoi le ungem cu ulei si presaram seminte de susan apoi bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade si lasam sa se rumeneasca frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle Simple" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

30.01.2015, 15:26

Tare bune!

Corinuta 1

01.02.2015, 12:37

Minunate

Valyvalentyna 1

13.02.2015, 08:26

Multumesc Fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu lapte (reteta video)