Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Intr un vas mai mare punem faina si facem o gropita in mijloc unde punem sarea: zaharul:uleiul si drojdia cu 3-4 linguri de apa calda apoi lasam 10 min pt. a creste maiaua.
Dupa zece min turnam restul de apa calduta si framintam bine un aluat elastic si usor de modelat, dupa framintare lasam la loc cald sa creasca timp de 1 ora. Intre timp pregatim tava tapetata cu hirtie de copt ,
Dupa ce aluatul e crescut infainam bine masa de lucru si ne apucam sa modelam chiflele pe care le asezam in tava si le mai lasam inca 10-15 min sa creasca apoi le ungem cu ulei si presaram seminte de susan apoi bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade si lasam sa se rumeneasca frumos.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult