Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

de Bucataras in Pui, 7 Sep 2010 | 5682 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de carne de pasare Bucegi de 300 g
  • 8 chifle medii
  • 3 linguri de unt la temperatura camerei
  • 3 gogosari sau ardei grasi curatati de codita si seminte
  • 1 ceapa mica tocata marunt
  • 1 cutie de rosii In bulion sau 3 rosii medii curatate de coaja
  • 1 lingura de ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita de patrunjel verde tocat
  • 3 oua batute
  • O cana de smantana
  • ½ lingurita de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor:

1. Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat.

2. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia s-au Inmuiat. In acest moment, luati o lingura din sote si amestecati-o cu carnea Bucegi care a fost taiata cubulete, cu ouale batute, putina verdeata tocata si un praf de sare.

3. Umpleti chiflele cu amestecul de carne, apoi acoperiti-le cu capacelele lor. Incingeti cuptorul la temperatura medie.

4. Reveniti la soteul de ardei, adaugand rosiile taiate cubulete si restul de sare. Fierbeti acest sos pana s-a Ingrosat putin, apoi opriti focul si presarati restul de verdeata tocata.

5. Asezati chiflele umplute Intr-o tava de cuptor si coaceti-le timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-au rumenit frumos, Inlaturati capacelele si asezati-le pe cate o lingura de sos de ardei, stropindu-le apoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu din piept de pui