Chiftele

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 2186 vizualizari

 

Astazi va prezint reteta de chiftele dupa care le prepar eu si dispar rapid din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata de porc
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 2 felii de paine (daca e mare 1)inmuiate in lapte
  • sare,piper
  • 3-4 catei de usturoi

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica,dupa care ii scurgem si ii punem peste carne alaturi de painea stoarsa si data pe razatoare,usturoiul pisat,ouale si condimentele.


Amestecam bine si din compozitia obtinuta luam cu lingura,dam prin faina si formam chiftele.


Prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti.


Scoatem chiftelele hartie de bucatarie sa se scurga uleiul in exces.


Le servim dupa plac...

 

TIPS-URI

1

puteti adauga in compozitia de chiftele si verdeturi, cum ar fi marar sau patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

18.01.2011, 19:57

cu piure

kamy 1

20.01.2011, 18:51

cu mustar

lilik 1

20.01.2011, 20:30

cu ce va place mai mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Oua scotiene