Mancare de spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 6262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg frunze spanac,
  • 250 ml lapte,
  • usturoi,
  • 1 lingurita faina,
  • 2 linguri smantana,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Rupem coditele frunzelor de spanac, spalam bine frunzele si le punem in apa clocotita, 2-3minute, amestecand. Scoatem frunzele, le trecem printr-un jet de apa rece si le tocam marunt(le dam prin robotul de bucatarie).

Usturoiul il curatam si il pisam. Il punem intr-o tigaie cu faina si calim cateva clipe, apoi adaugam spanacul si laptele incorporat treptat, amestecam bine, condimentam cu sare si piper si lasam pe foc cateva minute, adaugam smantana si omogenizam bine. Mai lasam 2-3minute, apoi oprim focul.

Servim cu oua ochiuri sau cu snitel si piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

alinmircea29 1

31.05.2011, 22:09

asa-l fac si eu super bun langa el insa frig niste carnati de porc (de casa) ...............pofta buna

MVMih 1

31.05.2011, 22:54

Ela!...eu o propusesem pe Dia in postul de fofilatorul shef....dar se pare ca incet incet avem pe altcineva ...cu candidatura de baza...sa zicem ca persoanele de fatza....de data asta nu se exclud...asteptam reactii...si eventuale alte propuneri

Ubulika 1

24.06.2011, 18:04

yamiiii...deja mi`i pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor