Chiftele de curcan

de pity19 in Curcan, 29 Mai 2014 | 1986 vizualizari

 

Reteta de chiftele de curcan

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de curcan
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • 6 linguri pesmet + 3 linguri
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan:

Carnea tocata o amestecam cu 6 linguri de pesmet , 1 ou , vegeta , sare , piper , oregano ; Cu o lingura de lemn amestecam foarte bine compozitia si lasam la congelator 15 minute ;


Cand le-am scos , le-am dat prin faina , ou si pesmet ;


Luam o cratita in care punem ulei cat sa acopere chiftelele si dam la incins la foc mediu ;


Punem la prajit pe ambele parti si scoatem pe un servetel de bucatarie , lasam la scurs uleiul ramas!


Dam la racit si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Adele 1

29.05.2014, 21:45

MotanLaOale 1

29.05.2014, 21:52

mihaelar63 1

30.05.2014, 00:24

Bunee !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de mere