Chiftele de dovlecel cu pesmet

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 6728 vizualizari

 

Incercate ieri , reusite, gustoase ! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 5 linguri pesmet
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel cu pesmet:

Dovlecelul se curata si se da pe razatoare. Usturoiul se piseaza.


Se condimenteaza cu sare si piper.


Se adauga oul si se omogenizeaza.


Apoi se adauga pesmetul , se amesteca si se formeaza chiftlute in mana.


Uleiul se pune la incins si se pun chiftelele la rumenit pe ambele parti.


POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Pesmetul se pune pentru a absorbi apa lasata de dovlecel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dea_Dea 1

03.07.2013, 12:54

Multumesc dragilor !!

Rocsi 1

03.07.2013, 19:51

Sunt gustoase

bianca92 1

16.10.2013, 09:33

o sa le fac is eu azi. Sun minunate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vinete, dovlecei si branza