Chiftele de porc la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 27 Iul 2016 | 2956 vizualizari

 

Foarte bune si mult mai sanatoase!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1 felie de paine
  • 1 ou
  • marar proaspat
  • vegeta/piper/praf de ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc la cuptor:

Carnea de porc se toaca in masina de tocat,la fel si ceapa, usturoiul si painea.


Se pun toate intr-un castron, adaugam condimentele, oul si mararul tocat marunt.


Cu mainiile umede formam chiftelele si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se dau la cuptor pentru circa 20-25 minute, intre timp se intorc pe cealalta parte.


Se servesc atat calde cat si reci cu un sos dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Bya Ralu 1

28.07.2016, 23:11

multumesc

tina58 1

15.08.2016, 09:34

In sfarsit cineva care nu foloseste carne tocata cumparata! Bravo gospodino !
Si eu le fac din carne de porc iar cand eram tanara puneam si eu usturoi, dar la un moment dat am incercat fara si mi-au placut mai mult, asa ca acum le fac fara usturoi.

Xandrinne 1

15.08.2016, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Scallopini cu jambon si capere